+36 30 857 6790   |   ugyfelszolgalat@nagyker.cerbonabolt.hu

+36 30 857 6790   |   ugyfelszolgalat@nagyker.cerbonabolt.hu

Connestic csatlakozás

Kik vagyunk?

Az egészséges és jó minőségű élelmiszer fogyasztása mindannyiunk számára kulcskérdés. Ez a szempont különösen fontossá válik, ha valaki élelmiszer allergiával vagy élelmiszer intoleranciával kűzd. Több, mint 35 éves élelmiszergyártói tapasztalattal a hátunk mögött, számunkra kiemelten fontos, hogy viszonteladói webáruházunkban olyan élelmiszereket kínáljunk, melyek kielégítik ezt az igényt is miközben elérhető áron hozzáférhetők a széles közönség számára, lakhelytől függetlenül. Kínálatunkat is e szempontok alapján válogattuk össze  mely saját gyártású termékeink mellett partnereink, beszállítóink termékeiből épül fel.

 

Díjaink:

Termékeink számos hazai és nemzetközi díjat nyertek már el eddig is, amelyek garanciát jelentenek arra, hogy a nálunk vásárolt termékek minősége és beltartalma megfelel a legszigorúbb szabályoknak is. Győződj meg róluk saját magad és bízunk benne, hogy a te ízlésed esetében is kiálljuk a próbát ;)

 

A vásárlás menete:

Ahhoz, hogy viszonteladóként vásárolhass, először is adószámod és céged alapvető adatainak megadásával regisztrálnod kell webáruházban. Amennyiben a regisztrációd sikeres, a következő lépésként láthatóvá válnak a számodra kínált viszonteladói áraink.

Az idő előrehaladtával, az itt látható árak az általad lebonyolított vásárlások mértéke alapján egyedi kedvezményszinteket tartalmaznak majd, így minél nagyobb mértékű vásárlásokat bonyolítasz le, annál nagyobb mértékű kedvezményben részesülsz. A rendelés leadás előtt minden alkalommal látni fogod, hogy az adott rendelés milyen feltételekkel jön majd létre, így eldöntheted, hogy egy újabb rendelések feltételei megfelelőek lesznek-e számodra.

 

Szállítási módjaink:

Termékeinket a hét minden munkanapján szállítjuk. Ha számodra a kényelem a fontos, választhatsz házhozszállítást futárral, ha pedig inkább kevesebbet költenél a szállításra rendelhetsz csomagpont automatákhoz vagy átvételi pontra az ország többszáz pontjára. Bármelyik módot is választod, nettó 25.000 Ft felett rendelésed ingyen kiszállítjuk.

 

Fizetési lehetőségek:

Rendelésed fizetheted bankkártyával, de választhatod az előre utalást vagy akár az utánvétes fizetést is, így a futárunknál is tudsz fizetni a csomag átvételekor (természetesen ilyenkor is használhatsz bankkártyát).

Ha pedig hosszabb távú együttműködést tervezel, egyedi megállapodást köthetünk, amelynek része a számodra legkedvezőbb szállítási és fizetési konstrukció kialakítása is.

 

Mit nyújt a Connestic kapcsolat?

Ha az általunk kínált termékek izgalmas lehetőséget nyújtanak számodra, a Connestic segítségével lehetőséged van összekapcsolni rendszereinket.

Ettől kezdve egy új termék belistázásának minden nehézsége lekerül a válladról és átveszi őket a számítógép. Lehetőséged lesz kiválasztani a számodra vonzó termékkategóriákat és az ott szereplő termékeket. Az adatok pedig pár pillantás alatt, pontotsan, emberi hiba kizására mellett, átkerülnek saját rendszereidbe.

Ráadásul a kapcsolat folyamatos lehet, így amint változás történik, ami lehet akár új termék megjelenése vagy árváltozás is, a létrejött kapcsolat révén a rendszer egy jelzést küld neked és a változásokat automatikusan frissíti.

 

A Connestic kapcsolathoz létrehozásához szükséges lépések:

1. 

Ha még nem vagy regisztrált partnerünk, akkor ide kattintva regisztrálj.

2.

Jelezd a Connestic kapcsolattal kapcsolatos igényed a ugyfelszolgalat@nagyker.cerbonabolt.hu címen.

3.

Kialakítjuk a Connestic API kapcsolatot és megadjuk Neked a szükséges paramétereket.

4.

Rendeld meg a Connestic felületén a számodra megfelelő szolgáltatás csomagot, és válaszd ki a lehetőségek közül a Cerbonabolt Nagykerekeskedelem összekapcsolódási lehetőséget.

5.

Töltsd át a megfelelő kategóriákat és bennük lévő termékeket.

6.

Állítsd fel a szinkronizált termékekkel kapcsolatban a számodra megfelelő árszabályokat az értékesítés megkezdéséhez.